Komplikasi Penggunaan

 

Komplikasi Penggunaan Sabun Ghar

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT : 
BERMINYAK, SENSITIF, KERING,NORMAL, BERJERAWAT, BERSISIK, BERPARUT DAN SEBAGAINYA MALAH IA SANGAT SESUAI UNTUK KULIT BAYI TERUTAMA YANG MEMPUNYAI MASALAH EKZEMA DAN PSORIASIS

 TINDAKBALAS SELEPAS MENGGUNAKAN SABUN GHAR IAITU - "Healing Crisis"( ia tidak berlaku pada setiap orang)

MASALAH
Kulit menjadi kering

PENYELESAIAN
Gunakan moisturiser

MASALAH
Keluar bintik-bintik halus di muka

PENYELESAIAN
Proses 'DETOX" berlaku.Anda mungkin mengalami pertumbuhan bintik-bintik halus dan berpasir untuk satu tempoh, di antara 3 - 10 hari bergantung kepada keadaan toksid yang terkandung di bawah kulit anda.


MASALAH
Merasa gatal? Itu tandanya ada mempunyai resdung.
Sabun Ghar akan melakukan proses DETOX dan akan mengeluarkan bahan-bahan kotor dari kulit anda termasuk resdung. Sewaktu proses ini, anda akan mengalami sedikit rasa kegatalan.

Keluar Jerawat?
Sekiranya anda gemar memakan makanan bergoreng, makanan-laut dan daging (makan-makanan yang banyak mengandungi toksid), maka toksid yang berlebihan akan di simpan di dalam kulit tubuh.
  Sabun Ghar akan melakukan proses "DETOX" iaitu membuang toksid dari badan anda dan proses ini menyebabkan ketumbuhan jerawat (jerawat adalah antara tindakbalas toksid di dalam kulit).
Adakah anda lebih memilih untuk membiarkan TOKSID tersebut tinggal di kulit anda dan mendatangkan kesan yang lebih buruk di masa akan datang atau mengeluarkan ia agar anda mendapat kulit yang sihat dan cantik.

Lelaki atau Perempuan ?
Kebanyakannya perempuan yang akan mengalami masalah-masalah seperti di atas.sekiranya anda dapat bersabar, teruskan mengguna sabun Ghar ini. sekiranya anda tidak tahan dengan tindak balas ini, maka anda disyorkan gunakannya pada rambut sahaja.

No comments:

Post a Comment